Asigurarea Auto RCA

hunter-newton-BgZFS8DPg0I-unsplash

O clipă de neatenție sau oboseală te pot aduce în situația unui accident de care ești răspunzător, moment în care ai nevoie de o poliță de asigurare RCA.

Despre Asigurarea Auto RCA

O clipă de neatenție sau oboseală te pot aduce în situația unui accident de care ești răspunzător, moment în care ai nevoie de o poliță de asigurare RCA.

Mai mult decât atât însă, ai nevoie de un partener de asigurări care își respectă obligațiile și achită la timp toate despăgubirile.
Noi îți oferim nu doar o schema competitivă de prețuri, dar și liniștea că asigurarea pe care o deții nu le va cauza probleme celor cărora le ești dator.

De ce sa alegi Top-RCA

O schemă competitivă de prețuri;

Primă mai mică prin sistemul bonus malus – dacă ești un șofer bun, fără să te fi confruntat cu accidente, prima pe care o plătești este mai mică, pentru că ea se calculeaza în funcție de evenimentele în care ai fost implicat;

Plata rapidă a daunelor;

Acoperire teritorială extinsă: toate țările semnatare ale Tratatului de Carte Verde (teritoriul României, teritoriul statelor membre ale Uniunii Europene și cele aparținând Spațiului Economic European, teritoriul statelor care leagă direct două țări membre ale Uniunii Europene în care nu există birou național).

Ce riscuri sunt acoperite

Pagube materiale și vătămari corporale produse terților din culpa asiguratului;

Pagube produse ca urmare a lipsei de folosință a autovehiculului avariat;

Cheltuieli de judecată efectuate de persoana prejudiciată.

×

TOP RCA

Incearca RCA EMAG.
300 lei